Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Pontrendszer - a Play 24/7 kuponrendszere


Ha még nem tetted meg, érdemes regisztrálnod, mert regisztrált felhasználóink számára minden egyes vásárlás után pontokat adunk. Minden száz forint után egy pont jár, a pontokért pedig akár ingyenesen is szerezhetsz relikviákat, kiegészítőket és akár videojátékokat is.

Pontjaidat kétféleképpen válthatod be.

1. Kuponra váltod pontjaidat

Összegyűjtött pontjaidat bármikor kuponná tudod alakítani, ebben az esetben egy pont egy forintot jelent. A megkapott kuponodat a legközelebbi vásárlásodkor be tudod váltani, így a kupon értékével csökkented a fizetendő összeget.

Például:
Vásároltál 100.000 forint értékben, amivel 1000 pontot gyűjtöttél össze. Az ezer pontodat beváltod kuponra. Legközelebbi vásárlásod esetén beteszel a kosaradba 20.000 forint értékben termékeket, a fizetésnél pedig beváltod az ezer forint értékű kuponodat, így 19.000 forintot kell a vásárlásodért fizetni.

A kuponok bármilyen termékre (akciós termékekre is) beválthatók.

A kiszállítás díja a mindenkori Play 24/7 webshop kiszállítási díjainak felel meg.


2. Vásárlás a free shopban

Időről időre megnyitjuk ingyen shopunkat (free shop), amiben az összegyűjtött pontjaidat tudod elkölteni. Az ingyenes shop kínálatát a webshop szelektált kínálata mellett időnként csak itt megszerezhető termékek is adják, ezek általában különféle, kereskedelmi forgalomban nem kapható relikviák. A free shop megnyitása előtt emailben értesítést kapsz, amennyiben engedélyeztek számunkra a hírlevél küldését. A free shop korlátozott ideig lesz csak nyitva minden alkalommal.

Például:
Vásároltál 250.000 forint értékben, amivel 2500 pontot gyűjtöttél össze. Belépsz a free shopba, kiválasztod azokat a termékeket, amiket meg szeretnél venni, elküldöd a megrendelést, mi pedig küldjük a csomagodat.

A free shopos vásárlást 19.990 pont összeg felett ingyen szállítjuk ki.


A pontgyűjtési lehetőség kizárólag regisztrált felhasználók számára él, és visszamenőleg is érvényes. Ezért, ha már regisztráltál és vásároltál is 2023 január 1 előtt, mindenképpen ellenőrizd, hány pontod van! Az aktuális pontjaidat a kosár felületen a jobb oldali sávban (mobiltelefonon alul) tudod nyomon követni.

A pontokat az átvett és kifizetett termékek után írjuk jóvá, 21 nap elteltével.