Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Rólunk


A Play 24/7 Webshop létrehozásánál az a cél vezérelt minket, hogy megfizethető áron, megbízható csapattól, garanciával tudj videojátékokat és különböző hardvereket, konzolokat és kiegészítőket vásárolni.

A 2001 óta működő Game Channel magazin Magyarország legnagyobb online videojáték magazinja, és mostantól a Play 24/7 partnere is. A több mint 20 éve videojátékokkal foglalkozó csapat garancia arra, hogy amit a Play 24/7-en vásárolsz, amögött szakmai tudás, hozzáértés és a játékok szeretete áll.

A Game Channel-es háttérnek köszönhetően tehát a Play 24/7 az a webshop, amit játékosok csinálnak játékosoknak - ha nálunk vásárolsz, a legnagyobb játékos közösség tagja leszel!


KREDITEK GYŰJTÉSE AJÁNDÉKOKÉRT!


Ha még nem tetted meg, érdemes regisztrálnod, mert hamarosan - várhatóan 2022 második félévében - aktiváljuk ingyenes ajándékokat tartalmazó szekciónkat, ahol a vásárlásaid után gyűjtött kreditekkel - tehát pénz nélkül - tudsz "vásárolni" különleges relikviákat, kiegészítőket és videojátékokat (!) is - ingyenesen!

A lehetőség kizárólag regisztrált felhasználók számára fog élni, és visszamenőleg is érvényes, ezért már most regisztrálj, mert már most gyűlnek a kreditjeid!