Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Zorro The Chronicles

Kép a Zorro The Chronicles termékhez

9.490 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2022. június 16.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: Bigben

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PC, PS4, PS5, XBOX ONE, XBOXSX

A(z) Zorro The Chronicles leírása

Ha mindig is szerettük Zorro legendáját és egy igazán humoros, hovatovább izgalmas akciójátékot keresünk, amit a kapcsolódó televíziós sorozat ihletett, akkor a Zorro The Chronicles garantáltan nem okoz majd csalódást!

Ebben a fiatalos, kicsiket és nagyokat egyaránt szórakoztató kalandokkal ellátó alkotásban az ismert animációs sorozat legjobb pillanatait idézhetjük fel. A rengeteg küldetés során igazságosztóként fel kell lépnünk az elnyomottak, a védtelenek és az ártatlanok ellen, közben pedig megleckéztetni a gonosz tábornokot, illetve hadseregét egyaránt.

A Zorro The Chronicles a 19. századba repít el minket, és nemcsak Zorróként, hanem Inesként is teljesíthetjük a pályákat. Összesen 18 változatos helyszín vár majd ránk, melyeken rengeteg harc, ügyeskedés és lopakodás kísér majd minket, miközben hőseink fejlődése egyaránt központi szerepet kap.

A játékban találkozhatunk a sorozat valamennyi ismert karakterével, de nemcsak az utunkba álló, a lakosokat sanyargató ellenséggel, hanem az ügyünket segítő barátokkal is.

Legfrissebb hírek a(z) Zorro The Chronicles játékkal kapcsolatban