Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Yakuza: Like a Dragon

Kép a Yakuza: Like a Dragon  termékhez

7.990 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2021. március 02.

Platform: PS5

Kiadó: Sega

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

A(z) Yakuza: Like a Dragon leírása

Tovább folytatódik a legendás Yakuza-sorozat története, melyben ezúttal Ichiban Kasuga sztoriját ismerhetjük meg, aki 18 éves börtönbüntetést vállal azért, hogy megmentse családját, de a hűvösről szabadulva azt tapasztalja, hogy éppen az az ember számolt fel mindent klánja körül, akit a leginkább tisztelt.

Hősünk oldalán így elindulunk, hogy vérbosszúra és igazságra szomjazva kiderítsük, mi történt pontosan! A Yakuza: Like a Dragon minden eddiginél különösebb szemszögből közelíti meg a Sega ismert szériáját, ezáltal a dinamikus küzdelmeket soha nem látott szerepjátékos elemekkel dobták fel a készítők.

A játékban karakterünket közel 20 egyedi kaszt képességével és tulajdonságával vértezhetjük fel, miközben változatos fegyvereket készíthetünk, szabadon bejárhatunk egy óriási területet, a változatos fő- és mellékküldetések részeként pedig megismerhetjük a japán alvilág legújabb szegletét.

Természetesen a Yakuza: Like a Dragon-ból sem hiányozhatnak majd a korábbi epizód mellékes teendői, így most is lehetőésgünk nyílik tonnányi mini-játékot indítani a főbb feladatok mellett, ezáltal gokartokkal versenyezhetünk, árkád játéktermekbe látogathatunk, de akár még a bennünk lévő táncost is elszabadíthatjuk.

Legfrissebb hírek a(z) Yakuza: Like a Dragon játékkal kapcsolatban