Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

World of Warcraft Battle for Azeroth Collector's Edition

Kép a World of Warcraft Battle for Azeroth Collector

26.799 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2018. augusztus 14.

Platform: PC

Gyártó: Blizzard

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) World of Warcraft Battle for Azeroth Collector's Edition leírása

A csomag tartlama:
World of Warcraft Battle for Azeroth játék
Collector´s Edition digitális hangsáv kulcs
Elegy és Good háború kétoldalas könyv
Horda és szövetség kettős oldalán a hűség
Epic-ek a játékban

A World of Warcraft: Battle for Azeroth kiegészítővel újabb vad kalandok várnak rád a Blizzard népszerű MMORPG játékában, melyben a Szövetség és a Horda közötti ellentétek minden eddiginél jobban kiéleződnek, ezáltal soha nem látott méretű háború robban ki Azeroth jövőjéért.

A kiegészítővel a 120-ra növelt szintkorlát mellett két teljesen új kontinens is csatlakozik a felhozatalhoz, melyek tonnányi új küldetéssel és felszereléssel kecsegtetnek a Horda és a Szövetség játékosainak, akik rengeteg új dungeont pucolhatnak ki és raidek sokaságát élhetik át az új helyszíneken.

A korábbi bővítményekhez hasonlóan a World of Warcraft: Battle for Azeroth sem nyúl hozzá drasztikusan a játékélményhez, ellenben egy sor aprósággal bővíti azt, a fentieken túl tehát az új szigetrendszer bevezetése mellett például újabb játékmódok, rengeteg új fegyver, páncél és egyéb válik használhatóvá a harcosok számára.

A World of Warcraft: Battle for Azeroth Pre-Purchase Copy segítségével ráadásul már most biztosíthatsz magadnak egy példányt a kiegészítőből, méghozzá olyan extrák társaságában, mint egy rögtön 110-es szintre fejleszthető karakter, két-két új játszható faj (a Horda oldalán: Highmountain Tauren, Nightborne Elf; a Szövetség oldalán: Lightforged Draenei, Void Elf), valamint egy Heritage Armor szetthez kapcsolódó küldetés.

Legfrissebb hírek a(z) World of Warcraft Battle for Azeroth Collector's Edition játékkal kapcsolatban