Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Watch Dogs Legion

Kép a Watch Dogs Legion termékhez

18.199 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. október 29.

Platform: PC

Kiadó: Ubisoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4, PS5, XBOX ONE

A(z) Watch Dogs Legion leírása

A Watch Dogs-sorozat folytatásában a távoli jövőbe látogathatunk, egyenesen a brit fővárosba, ahol az emberek rájöttek arra, hogy a Brexit után minden tönkrement, az utcákon magánhadseregek uralkodnak, komplett bűnszervezetek alakultak ki, miközben a gyengék teljesen elnyomásra kerülnek.

A Watch Dogs Legion egy ilyen őrült világba kalauzol el minket, méghozzá London szabadon bejárható világával, a főszerepben saját magunkkal, lévén a mi feladatunk lesz, hogy fegyverré alakítsuk a város infrastruktúráját, és visszavágjunk a hatalomnak, valamint megoldjuk a kialakult helyzetet.

Ehhez nem is kell más, mint egy profi szintű hackertudás, valamint a lakók, merthogy a Watch Dogs Legion-ban szinte bárki felett átvehetjük az irányítást, több ezer NPC-t kontrollálhatunk majd, akik eltérő személyiségeik révén rengeteg lehetőséget nyújtanak majd az egyes problémák megoldására.

A játékban persze továbbra is nagy szerepet kap a modern technika, így akár drónokat és robotokat is bevethetünk a tonnányo fő- és mellékküldetés során, miközben a Watch Dogs Legion a kooperatív módot sem nélkülözi, melyben három barátunk oldalán élhetjük át a nyitott világú akciójátékok legújabb generációját.

Minimum gépigény

+ Intel Core i5-4460 / AMD Ryzen 5 1400
+ Nvidia GeForce GTX 960 / AMD Radeon R9 290X
+ 8GB RAM
+ 45GB HDD

Ajánlott gépigény

+ Intel Core i7-9700K / AMD Ryzen 7 3700X
+ Nvidia GeForce RTX 2080 Ti
+ 16GB RAM
+ 45+20GB HDD

Legfrissebb hírek a(z) Watch Dogs Legion játékkal kapcsolatban