Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

WRC 9

Kép a WRC 9 termékhez

14.699 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. szeptember 03.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Bigben

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Nintendo Switch, PC, PS4, PS5

A(z) WRC 9 leírása

A sárdagasztás és a száguldás, azaz egyszóval a rally kedvelőinek legnagyobb örömére itt a WRC 9, mely a maga műfajában az eddigi legrealisztikusabb élményeket kínálja a kérdéses autósport kedvelőinek, méghozzá orbitális tartalom társaságában.

A WRC 9 ugyanis az elődhöz mérten három új helyszínt (Japán, Kenya, Új-Zéland) ad hozzá az alapokhoz, miközben több mint 50 hivatalos csapattal és 15 legendás extra autóval (köztük az Audi Quattro A2-vel, a Lancia Stratos-szal és az Alpine A110-zel) állhatunk rajtkockára.

A játék rengeteg újdonsággal kecsegtet a rallyzás megszállottjainak, ezáltal a minden eddiginél valószerűbb megközelítés mellett megérkezett a League System, melyben a rajongók saját online bajnokságokat indíthatnak útnak, míg a Co-Driver részeként a kooperatív mód örömeivel ismerkedhetünk meg.

Ez azonban még nem minden, hiszen a WRC 9-ben az alaptartalmon belül rengeteg napi-, heti- és havi kihívás vár majd ránk annak érdekében, hogy soha ne maradjunk friss élmények nélkül a későbbiekben sem.

Legfrissebb hírek a(z) WRC 9 játékkal kapcsolatban