Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

WRC 10

Kép a WRC 10 termékhez

16.850 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2022. március 17.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: Bigben

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PC, PS4, PS5, XBOX ONE, XBOXSX

A(z) WRC 10 leírása

A sárdagasztás és a száguldás, azaz egyszóval a rally kedvelőinek legnagyobb örömére itt a WRC 10, mely a széria immáron 10. epizódja, amely a közelgő FIA World Rally Championship 50. jubileumi évadja előtt tiszteleg.

Ebből az alkalomból egy új mód, a Retrospective került a játékba, ahol a játékosoknak lehetőségük van a saját bőrükön megtapasztalni a WRC történelem 19 legmeghatározóbb versenyét. Nem csak a versenyeket lehet újra átélni, de a klasszikus autók is megjelennek, mint például az Alpine Renault A110.

Az újdonságok között találjuk a Croatia Rally, Rally Estonia, Ypres Rally Belgium és a RallyRACC Rally de Espana is, melyek 2021-ben a valódi WRC naptár részei. Szállj szembe a Rally játék legnagyobb sztárjaival és győzd le őket a pályákon.

Most először van lehetőség a WRC játékok között saját dizájnt beállítani az autóknak, ezzel még nagyobb szabadságot adnak a játékosoknak, sőt Carrera módban saját csapatot is létre lehet hozni. Vár Téged is a WRC 10.

Legfrissebb hírek a(z) WRC 10 játékkal kapcsolatban