Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Vampire: The Masquerade - Swansong

Kép a Vampire: The Masquerade - Swansong termékhez

11.490 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2022. május 19.

Platform: PC

Kiadó: Bigben

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Nintendo Switch, PS4, PS5, XBOX ONE, XBOXSX

A(z) Vampire: The Masquerade - Swansong leírása

A Vampire: The Masquerade ? Swansong a legendás Vampire szerepjáték sokadik újragondolása, egy vadonatúj epizód, amely megpróbál a nagybetűs vámpíros szerepjáték méltó utódja lenni, és ehhez minden olyan dolgot bevet, amit egyenesen imádnak majd a rajongók.

A játékban három főszereplőt, három félelmet nem ismerő vámpírt irányíthatunk majd, akik eltérő személyiséggel, erősségekkel és gyengeségekkel rendelkeznek, így csak rajtunk múlik, hogy melyikükkel oldjuk meg az adott feladatot és milyen formában. Nem árt azonban vigyázni: a bennük lakozó vadállatot soha nem szabad elszabadítani!

A történet tekintetében a Vampire: The Masquerade ? Swansong a távoli Bostonba kalauzol el minket, ahol rejtélyes merényletet követtek el a Kamarilla tagjai ellen. A herceg ezért három vámpírhősünkre bízza a munkát, hogy felderítsék az eset hátterét, és megtalálják az elkövetőket ? még ha ezért az egész vámpírvilágot is fel kell forgatniuk.

A klasszikus szerepjátékos elemek és a kalandjátékos nyomozás tökéletes elegyeként leírható Vampire: The Masquerade ? Swansong részeként minden döntésünknek következményei lesznek, és miközben felfedezzük az izgalmas sztorit, hőseink fejlesztése is folyamatos kihívást igényel.

Legfrissebb hírek a(z) Vampire: The Masquerade - Swansong játékkal kapcsolatban