Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

V-Rally 4

Kép a V-Rally 4 termékhez

14.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. szeptember 06.

Platform: PS4

Kiadó: Bigben

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Nintendo Switch, PC, XBOX ONE

A(z) V-Rally 4 leírása

Minden idők egyik legjobb rallys sorozata végre visszatért, a V-Rally 4 ugyanis minden eddiginél összetettebb és realisztikusabb formában kínálja nekünk a sárdagasztás élményét, méghozzá rengeteg különlegességgel.

A V-Rally 4 az általános off-road kategóriák, avagy a rally, rallycross és buggy mellett olyan kihívásokat is tartogat majd nekünk, mint a hillclimb vagy az extreme-khana, melyek videojátékban vagy soha, vagy már nagyon régen nem szerepeltek.

Mint minden versenyjáték, úgy a V-Rally 4 is tartogat majd nekünk karrier módot és többjátékos élményeket is, miközben a tartalom terén sem okoz csalódást, ezáltal a kettő- és négykerékmeghajtású verdák mellett itt lesz az összes kurrens rally autó, és néhány legendás járgány is.

A fejleszthetőség mellett gépeinket ráadásul a legapróbb részletekig lehetőségünk nyílik majd testre szabni, miközben körbeszáguldhatjuk velük az egész világot, így Malajziától kezdve, Szibérián át Japánig bezárólag mindenféle extrém helyszín, homokos, havas, sáros és aszfaltos pályák is várnak ránk.

Legfrissebb hírek a(z) V-Rally 4 játékkal kapcsolatban