Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Kép a Uncharted: Legacy of Thieves Collection termékhez

AKCIÓ! 19.490 Ft helyett
11.190 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2022. január 28.

Platform: PS5

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2022. augusztus 16., kedd

A(z) Uncharted: Legacy of Thieves Collection leírása

Szerezd be a Naughty Dog sikerjátékának legújabb gyűjteményes kiadását, mely a nagy népszerűséget elért Uncharted 4: A Thief?s End mellett az Uncharted: Lost Legacy című játékot is tartalmazza, tehát két legyet üthetünk vele egy csapásra.

Az Uncharted: Legacy of Thieves Collection központi elemét az A Thief?s End című epizód jelenti, melyben Nathan Drake alig néhány évvel a legutóbbi nagy kalandja után ismét arra kényszerül, hogy összepiszkolja a kezét, miután Sam Drake korábban halottnak hitt bátyja váratlanul előbukkan a semmiből.

A kollekció másik tagjában, a The Lost Legacy-ban ezzel szemben Chloe Frazer és Nadine Ross oldalán kalandozhatunk azzal a feladattal megbízva, hogy felkutassunk egy értékes ősi műkincset, illetve megakadályozzuk, hogy az egy könyörtelen zsarnok kezébe kerüljön.

Az Uncharted: Legacy of Thieves Collection mindkét epizódja a külsőnézetes akciójátékok legszebb hagyományára épül, ezáltal filmszerű jelenetek, vad akciók és tonnányi ügyességi feladat vár majd ránk a kincsvadászat és a rejtélyek felgöngyölítése során úgy, ahogyan azt csak a Naughty Dog tudja.

Legfrissebb hírek a(z) Uncharted: Legacy of Thieves Collection játékkal kapcsolatban