Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Uncharted 4: A Thief's End

Kép a Uncharted 4: A Thief

5.990 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2016. május 10.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Uncharted 4: A Thief's End leírása

Mintegy három esztendővel az Uncharted 3 eseményei után Nathan Drake visszavonultan éli életét, miután korábban elhatározta, hogy végérvényesen felhagy a kincsvadászattal. Egy napon azonban testvére érkezik hozzá látogatóba, aki egy minden eddiginél izgalmasabb kalandról és legendás ereklyékről beszél neki.

Sam ugyanis úgy véli, hogy rátalált Henry Avery kapitány elveszett kincsére, méghozzá egy kalózok által alapított korabeli madagaszkári kolónián, Libertálián. Egy ilyen kalandra Drake sem tud nemet mondani, így bár rengeteg veszély és egy mindenre elszánt rivális banda vár rájuk az úton, ők mégis felkerekednek, hogy utánajárnak a történet igazának.

Az Uncharted 4: A Thief's End a két testvér történetét meséli el nekünk, akik Libertáliát keresve egy izgalmas és fordulatos történetet élnek át, méghozzá minden eddiginél nagyobb helyszíneken, és minden eddiginél változatosabb játékmenet társaságában, amely a külsőnézetes akciók és a fejtörők sokaságát ötvözi egymással.

A játékban így óriási harcokba keveredhetünk egy magánhadsereg katonáival, és miközben felfedezzük a hatalmas pályákat, ereklyéket gyűjtünk be és megpróbálunk túljárni ellenfeleink eszén, az Uncharted 4: A Thief's End-ben folyamatosan különféle akadályokkal és fejtörőkkel is meg kell küzdenünk, amelyek üde színfoltjai lesznek az izgalmas játékmenetnek.

Legfrissebb hírek a(z) Uncharted 4: A Thief's End játékkal kapcsolatban