Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Uncharted: The Lost Legacy

Kép a Uncharted: The Lost Legacy termékhez

5.990 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. október 04.

Platform: PS4

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Uncharted: The Lost Legacy leírása

Az Uncharted: The Lost Legacy az óriási sikereket elért és számtalan Év Játéka Díjat bezsebelt Uncharted 4: A Thief's End önálló mellékszála, amelyben a sorozat történetében először nem Nathan Drake-et irányítjuk, ellenben az izgalmak, az élmény és a játékmenet ennek ellenére szinte mit sem változik majd.

Az Uncharted: The Lost Legacy története szerint Chloe Frazer, valamint egy Nadine Ross nevű zsoldos egyenesen Indiába utazik annak érdekében, hogy megtaláljanak egy olyan értékes és nagy hatalommal bíró ereklyét, amelyet mások is szeretnének megszerezni maguknak, a két hölggyel ellentétben azonban veszélyes és kegyetlen célokból.

A játékban India csodálatos tájain, elragadó városaiban, hegyeiben és völgyeiben kalandozunk majd, miközben egy rejtélyes csoportosulás folyamatosan az utunkba áll, így rengeteg harcra készülhetünk a két törékenynek tűnő, de igencsak kemény főhős irányításával.

Az Uncharted: The Lost Legacy-ban ezen felül természetesen rengeteg fejtörő is vár ránk, ezáltal hol logikánkat, hol ügyességünket kell kamatoztatnunk, miközben Chloe és Nadine megtanulnak kooperálni egymással annak érdekében, hogy elérjék céljukat, és megmentsék a környéket a teljes összeomlástól.

Legfrissebb hírek a(z) Uncharted: The Lost Legacy játékkal kapcsolatban