Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Trials Rising

Kép a Trials Rising termékhez

11.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. február 01.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Ubisoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Nintendo Switch, PS4

A(z) Trials Rising leírása

A népszerű Trials-sorozat aktuális epizódjában ismét lehetőségünk nyílik belekóstolni a motoros kaszkadőrök életébe, a Tirals Rising-ban ugyanis körbejárhatjuk az egész világot, hogy az oldalnézetes ügyességi versenyek során a legtöbbet hozzuk ki magunkból és a motorunkból.

A Trials Rising-ban olyan ikonikus helyszíneken pattanhatunk majd motorra, mint az Eiffel-torony, a Kínai Nagy Fal vagy a Mount Everest, miközben lehetőségünk nyílik arra, hogy teljesen egyedi akadálypályákat építsünk annak érdekében, hogy bizonyíthassuk tudásunkat.

A változatos szintek ráadásul egytől-egyig úgy kerültek kialakításra, hogy minden tudásunkat be kelljen vetnünk a győzelem érdekében, ezáltal a gázkar szüntelen húzásával biztosan nem érjük el céljainkat, ellenben a motor döntögetésével, reflexeink kihasználásával és a megfelelő időzítésekkel már van esélyünk az akadályok legyűrésére.

Sőt mi több, a Trials Rising kapcsán a legjobb, hogy nemcsak gépi ellenfelekkel szemben kamatoztathatjuk tudásunkat, hanem a lokális és online többjátékos élményeknek hála mások ellen is próbára tehetjük magunkat a valós fizikán alapuló feladatokban.

Legfrissebb hírek a(z) Trials Rising játékkal kapcsolatban