Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Tormented Souls

Kép a Tormented Souls termékhez

10.990 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2022. február 25.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: PQube

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4

A(z) Tormented Souls leírása

Amennyiben szeretjük a klasszikus túlélőhorrort, a Tormented Souls garantáltan óriási kedvencünkké válik, miközben Caroline Walker oldalán az elhagyatott Winterlake kastély rejtélyét kell feltárnunk, azonban a nagy nyomozásban és rettegésben sötét titkokra derül fény hősünkről és egy eltűnt ikerpárról is.

A Tormented Souls olyan játékok nyomdokain halad, mint a Resident Evil vagy a Silent Hill. Egy fix kameranézetből átélhető akció-kalandjátékról van itt szó, melyben nem is annyira az akciók, mint inkább a sötét hangulat, a rémisztgetés, a bujkálás és természetesen a fejtörők kapták a központi szerepet.

Caroline oldalán azért természetesen harcból sem lesz majd hiány, hiszen rémisztő sötét erők járnak a nyomában azért, hogy megakadályozzák a titkok feltárásában, nekünk pedig hősnőnkkel mindent fel kell használnunk azért, hogy túléljük ezt a kalandot, és tovább folytathassuk utunkat.

A halálos kalandot pedig a klasszikus kalandjátékokból ismert fejtörők teszik igazán teljessé. Gyűjtsük a nyomokat, az emlékeket, a különféle tárgyakat, majd ezeket kombinálva próbáljunk meg rájönni a kastély titkára, hogy végérvényesen legyőzzük a legrosszabb rémálmunkat.

Legfrissebb hírek a(z) Tormented Souls játékkal kapcsolatban