Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Torment Tides of Numenera

Kép a Torment Tides of Numenera termékhez

3.790 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. február 28.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Techland

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PC, PS4

A(z) Torment Tides of Numenera leírása

Miután a Föld megélte számtalan civilizáció felemelkedését és bukását, elérkezett a Kilencedik Világ időszaka, amelyben a hiperfejlett nemzedékek romjain felépült különleges univerzum magán hordozza a régmúlt minden örökségét.

Numenera tájain így a futurizmus, a sci-fi, a középkori tudományok és a mágia egyaránt megjelennek majd, miközben hősünk oldalán egy filozofikus történettel ismerhetjük meg az emberi lét kérdéseit, valamint ennek a különleges világnak a problémáit és veszélyeit.

A legendás Planescape Torment szellemi örököseként elkészült Torment: Tides of Numenera egy klasszikus szerepjáték a Wasteland 2 alkotóitól, amelyben döntött felső nézetből fedezhetünk fel egy különleges fantáziavilágot, miközben rengeteg veszély és egy összetett, döntéseinkkel irányítható történet vár ránk.

A Torment: Tides of Numenera mindezen felül a retro szerepjátékok összes sajátosságát felvonultatja majd az összetett és taktikus harcrendszertől kezdve, a változatos fejlődési szisztémán át a gazdag történetig bezárólag - kifejezetten a legnagyobb rajongóknak dedikálva!

Legfrissebb hírek a(z) Torment Tides of Numenera játékkal kapcsolatban