Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Tony Hawk's Pro Skater 1+2

Kép a Tony Hawk

9.990 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2021. június 25.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: Activision

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Tony Hawk's Pro Skater 1+2 leírása

Újra beszerezhetővé vált minden idők egyik legismertebb és legsikeresebb gördeszkás játéka! A Tony Hawks Pro Skater 1+2 ráadásul egy csomagban kínálja a legendás első két rész élményét, ezáltal minden eddiginél nagyobb tartalom társaságában idézheted fel ezt az időtlen klasszikust.

Állj deszkára jól ismert, ma már többségében visszavonult sportolók, igazi legendák oldalán, és trükközz nagyokat a jól ismert helyszíneken, mindezt természetesen felújított grafikával, hogy a mai igényeket is ki tudja elégíteni a játék.

A Tony Hawks Pro Skater 1+2 hiánytalanul adja vissza a korszak hangulatát, amihez nemcsak a kiegyensúlyozott játékmenet, hanem az időszak legjobb deszkás zenéi is a fülünkbe csengenek majd, így noszalgiaként sem lesz utolsó a játék.

A megszépült küllem mellett természetesen finomhangolást is kapunk a két epizódhoz, így kiegyensúlyozottabb elemekkel és újdonságokkal együtt élvezhetjük a virtuális deszkázás örömeit.

Legfrissebb hírek a(z) Tony Hawk's Pro Skater 1+2 játékkal kapcsolatban