Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Titanfall 2

Kép a Titanfall 2 termékhez

2.999 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2016. október 28.

Platform: PC

Kiadó: Electronic Arts

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

A(z) Titanfall 2 leírása

A sikeres első rész után rengeteg változás társaságában tér vissza közénk a Titanfall 2, avagy az utóbbi évek egyik legkülönlegesebb online FPS-játéka, amely az alapok tekintetében a nagy előd által kitaposott ösvényen halad tovább, egyik legnagyobb újdonsága pedig az egyjátékos kampány megjelenése.

A Titanfall 2-ben így a csapatos online ütközetek mellett átvehetjük majd az irányítást Jack Cooper, a Frontier Militia egyik katonája felett, aki egy szerencsétlen véletlennek köszönhetően egy idegenek által uralt bolygóra kerül, ahol gigantikus Titánja oldalán egy epikus sztorival a középpontban meg kell küzdenie a rátámadó teremtményekkel, valamint az időközben a szintén a planétára érkező Interstellar Manufacturing Corporation seregeivel is.

Persze a kampány mellett a Respawn Entertainment ezúttal is kimagasló figyelmet szentelt a multiplayer lehetőségekre, aminek köszönhetően minden eddiginél pergősebb és változatosabb ütközetek várnak ránk a hatalmas lépegetők pilótafülkéjében, sőt abban az esetben is, ha egyszerű pilótaként lépünk csatamezőre, hiszen oldalukon futurisztikus fegyverekkel és olyan lehetőségekkel csatlakozhatunk a harcokhoz, mint a láthatatlan álcázás, a dupla ugrás, a parkour, a falon futás vagy a csúszó kötelek használata.

A Titanfall 2 ütközeteit mindezeken túl a hatalmas mechák jelenlétén túl a hiányozhatatlan fejlődési rendszer, a különféle testre szabhatósági lehetőségek, valamint természetesen a változatos játékmódok és csataterek teszik még teljesebbé, a korábbról megismert futurisztikus sci-fi hatások mellett.

Minimum gépigény

+ Intel Core i3-3600
+ 8GB RAM
+ NVIDIA Geforce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB
+ 45GB HDD

Ajánlott gépigény

+ Intel Core i5-6600
+ 16GB RAM
+ NVIDIA Geforce GTX 1060 6GB / AMD Radeon RX 480 8GB
+ 45GB HDD

Legfrissebb hírek a(z) Titanfall 2 játékkal kapcsolatban