Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

The Survivalists

Kép a The Survivalists termékhez

12.990 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. október 09.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: Sold Out

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

A(z) The Survivalists leírása

A The Survivalists egy különleges túlélőjáték, aminek részeként egy lakatlan szigetre sodor minket az élet, ahol egyedül, vagy a kooperatív módnak köszönhetően három barátunk társaságában próbáljuk meg legyőzni a nehézségeket.

A játékban ezernyi titok és veszély vár ránk, de természetesen kihívásból lesz majd a legtöbb, miközben lehetőségünk nyílik felfedezni a szigetet és összegyűjteni minden alapanyagot, amit hasznosítani tudunk, lévén az összetett craft-rendszer jóvoltából ez is központi elem lesz.

A The Survivalists rendkívül összetett élményeket kínál, ezáltal állatokra vadászhatunk majd az ételért, miközben a szigeten találkozhatunk majd rejtélyes lakókkal is, akiknek egyáltalán nem tetszik, hogy ott vagyunk, illetve megzavarjuk az életüket.

Pláne annak fényében, hogy a majmok hasznos munkaerővé változtathatók, ezáltal beidomíthatjuk őket, hogy segítsenek a favágásban, az építkezéseknél vagy a védekezésben, így nekünk csak a menedzselésre kell odafigyelnünk.