Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

The Outer Worlds

Kép a The Outer Worlds termékhez

18.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2019. október 25.

Platform: PS4

Kiadó: Private Division

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

A(z) The Outer Worlds leírása

Újabb szerepjátékkal örvendeztet meg minket az Obsidian Entertainment, akik ezúttal egy belsőnézetes sci-fit hoztak tető alá, a főszerepben a távoli jövővel, valamint a Föld egyik gyarmatával a galaxis legszélén, ahol egy elveszett telepes űrhajó fedélzetén térünk magunkhoz a hibernációból.

A The Outer Worlds részeként rögtön egy az egész galaxist elpusztító összeesküvés-elmélet kellős közepében találhatjuk magunkat, és hogy megoldást találjunk a problémára, el kell utaznunk a világűr számos pontjára, hogy megismerjük a hatalomért küzdő frakciókat.

Hogy miként alakul majd a sztori végkimenetele? Ez csak és kizárólag rajtad áll, hiszen a The Outer Worlds-ben döntéseid és tetteid határozzák meg a cselekmény alakulását, sőt mi több, erősségeid mellett gyengeségeid is befolyásolják a jellemed, valamint a játékmenet sajátosságait.

A The Outer Worlds egy páratlan megoldásokkal kecsegtető szerepjátékként lehetőséget ad egy saját csapat összeállítására és vezetésére, miközben természtetesen a taktikus küzdelmek, vagy a karakterfejlesztés szintén prioritást élveznek.

Legfrissebb hírek a(z) The Outer Worlds játékkal kapcsolatban