Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

The Last Of Us Part I

Kép a The Last Of Us Part I termékhez

27.790 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2022. szeptember 02.

Platform: PS5

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) The Last Of Us Part I leírása

Éld át újra a legendás játékot, amely az egészet elindította - PlayStation 5 konzolra újra fejlesztve! Tapasztald meg az érzelmekkel teli történetmesélést és a felejthetetlen karaktereket a The Last of Us-ban, amely több mint 200 év játéka díjat nyert!

Egy lepusztult civilizációban, ahol a fertőzött és harcedzett túlélők tombolnak, Joelt, a megfáradt főszereplőt felbérlik, hogy csempéssze ki a 14 éves Ellie-t egy katonai karanténzónából. Ami azonban egy kis munkának indul, hamarosan brutális kalanddá változik.

Tartalmazza a teljes The Last of Us egyjátékos történetet és az ünnepelt előzményfejezetet, a Left Behind-ot, amely azokat az eseményeket tárja fel, amelyek örökre megváltoztatták Ellie és legjobb barátja, Riley életét. Továbbfejlesztett látvány: A Naughty Dog legújabb PS5 játékmotor technológiájával az alapoktól kezdve teljesen átépítették, hogy minden vizuális részletet javítsanak.

A The Last of Us élményt hűen továbbfejlesztették valósághűbb megvilágítással és hangulattal, részletesebb környezetekkel és az ismerős terek kreatív újragondolásával.

Legfrissebb hírek a(z) The Last Of Us Part I játékkal kapcsolatban