The King of Fighters XV Day One Edition

Kép a The King of Fighters XV Day One Edition termékhez

18.490 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2022. február 17.

Platform: PS5

Kiadó: Koch Media

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4, XBOXSX

Várhatóan megérkezik hozzád: 2022. augusztus 16., kedd

A(z) The King of Fighters XV Day One Edition leírása

Újabb taggal gazdagodott a legendás The King of Fighters árkád verekedős játék, mely 1994 óta nemcsak a játéktermeket, hanem az otthoni konzolokat is sikeresen meghódította magának. A legújabb pofozkodást pedig most a The King of Fighters XV biztosítja számunkra!

Az aktuális rész minden tekintetben képes felülmúlni a korábban megjelent epizódokat. A grafika még soha nem volt ennyire részletes és látványos, míg az árkád harcok összetettségét és élményét szintén egy újabb szintre sikerült emelniük a készítőknek.

A The King of Fighters XV részeként összesen 39 harcos felett vehetjük át az irányítást, köztük újoncokkal és igazi legendákkal, miközben többféle egyjátékos mód, példának okáért még egy összetett történet is a rendelkezésünkre áll az aktuális konfliktus hátterének feltárásához.

Természetesen akkor sem hagy minket cserben a játék, ha másokkal szemben tennénk próbára a tudásunkat. A The King of Fighters XV egy minden eddiginél összetettebb online mókát is felvonultat, benne többféle játékmóddal, hogy garantáltan mindig találjunk valakit, aki bunyózna velünk egyet.

Legfrissebb hírek a(z) The King of Fighters XV Day One Edition játékkal kapcsolatban