Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

The Escapists 2 Special Edition

Kép a The Escapists 2 Special Edition termékhez

7.299 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. augusztus 22.

Platform: PS4

Kiadó: Sold Out

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

A(z) The Escapists 2 Special Edition leírása

Ha a te fantáziádat is megmozgatta már néhány amerikai akciófilm, amelyben a keménykötésű bűnözők megszöknek a börtönből, akkor itt az idő, hogy kipróbáld a The Escapists 2-t, amelyben néhány börtöntöltelék felett vehetjük át az irányítást annak érdekében, hogy ki tudjunk szökni a szigorúan őrzött intézményekből.

A The Escapists 2-ben tíz vadonatúj börtön vár majd ránk, méghozzá a legváltozatosabb helyszíneken és a legkülönlegesebb biztonsági rendszerekkel ellátva, aminek köszönhetően minden egyes szökést alaposan meg kell szerveznünk és elő kell készítenünk, ezáltal egy-egy akciót akár több órás előkészületek is megelőzhetnek.

A játékban izgalmas kihívások egész sora vár majd ránk, és miközben a szökést tervezzük, lehetőségünk nyílik craftolni, zenélni vagy más elfoglaltságokkal múlatni időnket, miközben megtaláljuk az adott börtön hiányosságait.

Sőt mi több, az első résszel ellentétben a The Escapists 2-ben már nemcsak egyedül, hanem mások társaságában is belekóstolhatunk a szökések művészetébe, ezáltal egy barátunkkal egymást segítve, de akár egymás ellen küzdve is megpróbálhatunk kiutat találni a rácsok mögül.

Legfrissebb hírek a(z) The Escapists 2 Special Edition játékkal kapcsolatban