Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

The Dark Pictures Anthology: Little Hope

Kép a The Dark Pictures Anthology: Little Hope termékhez

4.990 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. október 30.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Bandai Namco

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4

A(z) The Dark Pictures Anthology: Little Hope leírása

Tovább folytatódik a The Dark Pictures antológia, mely az interaktív, szerteágazó történettel megáldott horrorkalandok sorát erősítve egy vadonatúj sztorival kecsegtet nekünk, melynek részeként Little Hope elhagyatott városkájába látogatunk.

Innen ered a játék neve, a The Dark Pictures Anthology: Little Hope, ahol felfedezhetjük a hátborzongató múltat, a játékosokat ugyanis a 17. századi boszorkányüldözések emlékei kísértik, a történethez csatlakozó négy kollégista és a professzoruk pedig csakhamar ott találja magát, ahol a part szakad.

Egyetlen céljuk pedig a túlélés, illetve az őrült városból való menekülés lesz, csakhogy ezt kizárólag a mi segítségünkkel tudják elérni, ezáltal döntéseinken múlik majd, hogy ki maradjon életben, ki haljon meg és egyáltalán milyen irányban folytatódjon tovább a történet.

A legjobb azonban, hogy a The Dark Pictures Anthology: Little Hope nemcsak egyedül, hanem többjátékos módban is élvezhető! A Shared Story részeként másokkal együtt kooperálva tudunk haladni a történetben, a Movie Night pedig lokálisan kínálja a klasszikus baráti összejövetelek és esti horrorfilmes esték hangulatát - interaktív formában.

Legfrissebb hírek a(z) The Dark Pictures Anthology: Little Hope játékkal kapcsolatban