Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

The Dark Pictures: Man of Medan

Kép a The Dark Pictures: Man of Medan termékhez

8.999 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. november 20.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Bandai Namco

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4

A(z) The Dark Pictures: Man of Medan leírása

Az Until Dawn fejlesztőinek legújabb horrorjátékában ismét filmszerű élmények társaságában ismerhetjük meg a rettegés és a túlélés legmagasabb szintjét, méghozzá egy komplett antológia részeként, melynek a Man of Medan csak az első felvonását kínálja.

A The Dark Pictures Anthology: Man of Medan története öt barátot állít a főszerepbe, akik közösen egy hétvégi búvárkalandra indulnak a Csendes-óceánra, hogy közösen felkutassanak egy második világháborús hajóroncsot, de ahogyan az lenni szokott, a kikapcsolódás csakhamar rémálommá válik.

A játék történetét teljes egészében döntéseinkkel irányíthatjuk majd, így csak rajtunk múlik, hogy kik élik túl a nagy kalandot, és kik lesznek a kötelező áldozatok, de közben ne felejtsük el, hogy itt a legvadabb félemeinkkel kell farkasszemet néznünk.

A The Dark Pictures Anthology: Man of Medan sztorijában neked kell döntened arról, hogy meddig vagy képes elmenni a túlélését! Itt minden tetted következményekkel jár, és közben emberi életek lesznek a kezedben...

Legfrissebb hírek a(z) The Dark Pictures: Man of Medan játékkal kapcsolatban