The Amiga 500 Mini

Kép a The Amiga 500 Mini termékhez

46.490 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2022. március 31.

Platform: Multi

Gyártó: Koch Media

Elérhetőség: Raktáron, vásárlás után azonnal szállítjuk.

Várhatóan megérkezik hozzád: 2022. augusztus 16., kedd

A(z) The Amiga 500 Mini leírása

A doboz tartalma:
The A500 Mini (A billentyűzet csak dísz, nem működőképes. Virtuális billentyűzet funkciót tartalmaz.)
2 gombos USB-egér (1,8 méteres kábellel)
8 gombos USB-játékvezérlő (1,8 méteres kábellel)
USB-C tápkábel (1,8 méteres, az AC adapter nem tartozék)
HDMI-kábel (1,8 méteres).

A The Amiga 500 Mini a manapság igazán népszerű mini retro játékkonzolok legújabb üdvöskéje. A legendás Amiga kicsinyített változata az előre feltelepített játékoknak köszönhetően így közel ugyanolyan élményt nyújt a felhasználók számára, mint az eredeti.

Miközben a külső tekintetében minden téren az eredeti masina tökéletes lenyomatáról van szó miniatűr formában, a gépen összesen 25 klasszikus videojáték is helyet kapott, sőt mi több, egy pendrive segítségével a saját kedvenceinket szintén lehetőségünk nyílik futtatni rajta.

Az előre feltelepített szoftverek tekintetében a The Amiga 500 Mini olyan legendás nevekkel kecsegtet, mint az Alien Breed 3D, az Another World, a Battle Chess, a The Lost Patrol, a Paradroid 90, a Simon the Sorcerer, a Titus The Fox: To Marrakech And Back vagy a Worms: The Director's Cut.

A konzol képes emulálni az Amiga 500-as, 600-as és 1200-as játékokat, miközben a játékállás mentése és későbbi folytatása egyaránt megoldott vele a belső tárhely miatt, sőt a modern televíziókhoz való csatlakoztathatóságról is gondoskodott a gyártó.

25 klasszikus Amiga játékot tartalmaz:
Alien Breed 3D, Alien Breed: Special Edition 92, Another World, Arcade Pool, ATR: All Terrain Racing, Battle Chess, Cadaver, California Games, The Chaos Engine, Dragons Breath, F-16 Combat Pilot, Kick Off 2, The Lost Patrol, Paradroid 90, Pinball Dreams, Project-X: Special Edition 93, Qwak, The Sentinel, Simon the Sorcerer, Speedball 2: Brutal Deluxe, Stunt Car Racer, Super Cars II, Titus The Fox: To Marrakech And Back, Worms: The Directors Cut, Zool: Ninja Of The Nth Dimension.