Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Tales of Arise

Kép a Tales of Arise termékhez

20.999 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2021. június 30.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Bandai Namco

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4

A(z) Tales of Arise leírása

Tovább folytatódik a Bandai Namco gazdag fantáziavilágában alkotó Tales-sorozat, melynek aktuális epizódjában a Dahna bolygón kalandozunk majd, melyet 300 éven át Rena uralt zsarnoki és kizsákmányló módon.

A Tales of Arise rögtön két főhőst is a középpontba állít, két olyan karaktert, akik egészen más világba születtek, abban azonban egyetértenek, hogy változásra van szükség - nemcsak a világ, hanem a saját sorsuk tekintetében is.

Az új karakterek mellett a Tales of Arise a népszerű JRPG alapjaira épül, de megannyi újdonsággal gyarapítja a játék sajátosságait, ezáltal továbbfejlesztették benne az alkotók a harcrendszert, miközben visszahozták a korábbi Tales-játékok összes mechanikáját.

Az Unreal Engine 4 grafikus motorra épülő alkotás ismét olyan hatást kelt, mintha egy animét életre keltettünk volna, miközben az egészhez kiemelkedően gazdag történet és elragadó élmények is társulnak majd.

Legfrissebb hírek a(z) Tales of Arise játékkal kapcsolatban