Sunset Overdrive

Kép a Sunset Overdrive termékhez

1.999 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2014. október 31.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Microsoft

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Sunset Overdrive leírása

2027, Sunset City. Egy ipari baleset következtében a város lakóinak jelentős része veszélyes és egyben félelmetes szupermutánssá - ha úgy jobban tetszik: zombivá - alakult át, amivel kapcsolatban sokan úgy vélik, hogy maga a megtestesült világvége jött el. Itt jössz azonban a képbe te!

Te ugyanis más vagy, és mindezt a gyakorlatban is bebizonyíthatod a Sunset Overdrive keretein belül, hiszen a fertőzés révén végre vége az unalmas hétköznapoknak, a korai kelésnek, az apokalipszis ugyanis számodra egy olyan dolog, amely megszabadít mindattól, amit addig utáltál: a szürke és unalmas hétköznapoktól.

A Sunset Overdrive-ban így nem lesz más dolgod, minthogy megéld az igazi szabadságot! Ehhez egy hatalmas, kötetlenül bejárható világ, varázslatos, néhol rajzfilmes grafika, rengeteg izgalmas kaland, versenyek, ügyességi feladatok, leküzdendő akadályok, valamint pörgős játékmenet vár rád.

Természetesen mindez még nem minden, hiszen a sok-sok bohóckodás, móka és kacagás mellett a mutánssá vált városlakókkal is összemérhetjük tudásunkat, aminek az eredménye néhány izgalmas és látványos ütközet, amelyeket elképesztő fegyverekkel és emberfeletti ügyességgel vívhatunk meg.

Legfrissebb hírek a(z) Sunset Overdrive játékkal kapcsolatban