Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Stray

Kép a Stray termékhez

13.890 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2022. szeptember 20.

Platform: PS5

Kiadó: Annapurna Interactive

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Stray leírása

Elveszetten, egyedül és a családjától elszakadva, egy kóbor macskának meg kell oldania egy ősi rejtélyt, hogy elmeneküljön egy rég elfeledett városból. A Stray egy külső nézetes macska-kalandjáték, amely egy pusztuló kiberváros részletes, neonfényes sikátorai között és a nyüzsgő alvilág sötét gyomrában játszódik.

Barangold be a környéket magasan és alacsonyan, védekezz az előre nem látható fenyegetésekkel szemben, és fejtsd meg ennek a barátságtalan helynek a titkait, amelyet kiváncsi droidok és veszélyes lények laknak. Lásd a világot egy macska szemével, és játékos módon lépj kapcsolatba a környezettel. Légy lopakodó, fürge, bolondos, és néha a lehető legbosszantóbb e titokzatos világ furcsa lakóival.

Barangolásai során a macska összebarátkozik egy kis repülő drónnal, amelyet csak B-12 néven ismernek. Ennek az újdonsült társnak a segítségével a duónak meg kell találnia a kiutat.

Legfrissebb hírek a(z) Stray játékkal kapcsolatban