Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

SpongeBob Squarepants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated

Kép a SpongeBob Squarepants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated termékhez

7.899 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. június 23.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: THQ Nordic

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PC, PS4, XBOX ONE

A(z) SpongeBob Squarepants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated leírása

Felújított formában tér vissza közénk a SpongyaBob történetét egy nagyszerű ügyességi akciójátékban feldolgozó videojáték, mely SpongeBob Squarepants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated címmel nemcsak megszépült küllemet, hanem friss tartalmakat is kapott.

A játékban a rajzfilm összes ismert karakterét irányításunk alá vehetjük, így a címszereplő mellett Patrik, Szandi és Tunyacsáp felett is átvehetjük az irányítást, de Plankton és Rák úr sem maradnak ki a buliból - Bikinifenék többi ismert lakójával egyetemben.

A SpongeBob Squarepants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated története szerint az ördögi Plankton ismét valami rosszban sántikál, egy robotsereget küld a vízalatti városra, SpongyaBob és barátai pedig a hozzájuk méltó vicces módon veszik fel velük a harcot.

Segítenél nekik? Akkor itt a remek alkalom, sőt mi több, ezt nemcsak egyedül, a látványos és családbarát kampányban teheted meg, hanem a többjátékos módban mások oldalán, akár osztott képernyőn is.

Legfrissebb hírek a(z) SpongeBob Squarepants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated játékkal kapcsolatban