Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

SpellForce 3 Reforced

Kép a SpellForce 3 Reforced termékhez

12.990 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2022. június 07.

Platform: PS4

Kiadó: THQ Nordic

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

A(z) SpellForce 3 Reforced leírása

Ismerd meg minden idők egyik legjobb fantasy RPG-RTS hibridjének legújabb fejezetét, mely az alapkiadáshoz képest rengeteg fejlesztésen esett át. A SpellForce 3 Reforced mondhatni egy tökéletesített újrakiadás, amitől a franchise kedvelői garantáltan odáig lesznek!

Nem véletlenül, hiszen az alapváltozathoz mérten sokkal látványosabb küllem, frissített és javított játékmenet, valamint megannyi új elem, extra játékmódok és funkciók gazdagítják a felhozatalt, miközben a konzolos változatok esetében a kontrolleres irányítás is tökéletesítésre került.

A SpellForce 3 Reforced egyenesen a játék világának 518. esztendejébe repít minket. A Korona erre már ? óriási veszteségek mellett ? sikeresen leverte a máguslázadást, aminek hatására a birodalom anarchisztikus képet fest, sőt egy rejtélyes kór is megjelent a színen.

A mi feladatunk lesz, hogy az izgalmas, stratégiai és szerepjátékos elemeket, illetve érzéket egyaránt igénylő kampány során a tündék, orkok és emberek között lavírozva egységesítsük a birodalmat és felkészüljünk Aonir, minden istenek atyjának második eljövetelére, aki rendet hozhat a világba.

Legfrissebb hírek a(z) SpellForce 3 Reforced játékkal kapcsolatban