Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Spacebase Startopia

Kép a Spacebase Startopia termékhez

17.290 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2021. augusztus 30.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: Koch Media

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PC, PS4, PS5, XBOX ONE

A(z) Spacebase Startopia leírása

A Spacebase Startopia tökéletesen bemutatja, hogy milyen különleges elegy születik, ha ötvözzük egymással a birodalomépítős stratégiákat a gazdasági szimulációkkal, az egészet pedig megfűszerezzük nem kevés sci-fi hatással és humorral.

A játékban lehetőségünk nyílik létrehozni saját űrbázisainkat, de nem elég letenni az alapokat, később fejlődésükről egyaránt gondoskodnunk kell majd, így például csatlakozhatunk egyedül a kampányhoz, de akár mások társaságában is szerencsét próbálhatunk.

Ha egyedül állunk neki a küzdelmeknek, 10 rendkívül érdekes küldetés vár ránk, melyet vicces események és kommentár kísér, miközben meg kell tanulnunk egyszerre három űrállomást irányítani, hiszen a Spacebase Startopia különlegességét leginkább az adja, hogy minden szinten a legjobbat hozzuk ki magunkból.

Persze a fejlődés és a védekezés mellett gyakran támadnunk is kell majd, ezáltal szabotálhatjuk vagy lenyomhatjuk ellenfeleinket, elvághatjuk kereskedelmi útvonalaikat, egyszóval egy sor taktikai tényezőt bevethetünk azért, hogy mi legyünk a győztesek.

Legfrissebb hírek a(z) Spacebase Startopia játékkal kapcsolatban