Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Snowrunner

Kép a Snowrunner termékhez

13.990 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2021. május 18.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: SimActive

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PC, PS4, PS5, XBOX ONE, XBOXSX

A(z) Snowrunner leírása

A SnowRunner részeként most te is megtapasztalhatod, hogy milyen azoknak a kamionsofőröknek az élete, akik nem közúti áruszállítással foglalkoznak, hanem olyan környezetben állják meg a helyüket, ahová még gyalog is nehéz eljutni, nemhogy egy óriási géppel.

A SnowRunner a korábbi MudRunner folytatásaként nem a sárdagasztást állítja a főszerepbe, hanem a havas hegyek közé vezet el minket, ezáltal méteres hóban, olvadéksárban, befagyott tavakon és megannyi más extrém környezetben kell teljesítenünk küldetéseinket, melyek mindegyike a szállítmányozáshoz kapcsolódik majd.

Azaz miután bepattantunk a több mint 40 vezethető kamion pilótafülkéjének valamelyikébe, csak el kell jutnunk egyik pontból a másikba, ami elsőre nem tűnik nehéz feladatnak, de alaposan meghaladhatja a képességeinket, ha túlméretezett szállítmányainkkal olyan helyeken próbálunk haladni, ahol még út sincs, csak hó és sár.

Ülj a Ford, a Chevrolet vagy a Freightliner legismertebb teherautóinak volánja mögé, miközben folyamatosan fejlesztheted az egész flottát, új gumikkal, hóláncokkal, csörlőkkel és egyebekkel könnyítve meg a kihívások teljesíthetőségét.

Legfrissebb hírek a(z) Snowrunner játékkal kapcsolatban