Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Sniper Ghost Warrior: Contracts 2

Kép a Sniper Ghost Warrior: Contracts 2 termékhez

11.490 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2021. június 04.

Platform: PS4

Kiadó: CI Games

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PC, PS5, XBOX ONE

A(z) Sniper Ghost Warrior: Contracts 2 leírása

Az SGW Contracts 2 egy, a Közel-Keleten játszódó taktikai, modern lövöldözős játék. Raven, a zsoldos orvlövész szerepében egy sor célpontot kell kiiktatnod egy drámai egyszemélyes hadjáratban. 1000 m-nél is nagyobb, extrém lőtávjaival ez eddig a legizgalmasabb epizód.
A Sniper Ghost Warrior Contracts 2 a nagy sikerű sorozat legnehezebb darabja, melyben néha több mint 1 km távról kell leszedni a célpontokat. A mai Közel-Keleten játszódó drámai egyszemélyes hadjárat feszült taktikai harcot kínál mélyen az ellenséges vonalak mögött.
Raven, a zsoldos orvlövész új megbízásokat kap a Közel-Kelet egy forrongó régiójában, a libanoni-szíriai határ mentén. Látszólag lehetetlen küldetésed az, hogy legyőzz egy gonosz bűnszövetkezetet és törvény elé vidd a felelősöket.
A sorozat veteránjaira komoly kihívás vár, mert a Sniper Ghost Warrior Contracts 2 magas szintű tudást, koncentrációt és pontosságot igényel, hisz a sorozatban most először számos célpont 1 km-nél is messzebb van.
AZ ÉLETHŰSÉG ÚJ SZINTJE
Az eredeti Contracts 2 mögött álló stúdió új műve hiperrealisztikus lövészélménnyel tolja ki a határokat; realisztikus katonai felszereléseken alapuló, jókora fegyverarzenált kell kiismerned; hatalmas, részletgazdag terep vár felderítésre; és a sorozat legélethűbb ellenfeleivel kell megküzdened.
TERVEZD MEG A TÁMADÁST
Vadonatúj felszereléseiddel az összes, sokszor élvezetesen újrajátszható feladat sokféleképp teljesíthető. Játszd újra a küldetést más megközelítésben és teljesíts minden feladatot, keresményedet pedig fejlettebb kütyükre és fegyverekre költheted.
FEJLESZTETT LÁTVÁNYVILÁG
A Contracts 2 új szintre emeli a realizmust: optimalizált grafikájával, jobb FPS-értékeivel és továbbfejlesztett játékmotorjával ez a sorozat leglátványosabb darabja. A moziszerű lövedékkamera segítségével húsbavágó részletességgel láthatod lesből bevitt, ultrarealisztikus találataid eredményét.
Jellemzők:
? Végezz sokféle célponttal közelharc és extrém lőtávú mesterlövészet kombinációjával zsoldos orvlövészként.
? Taktikus döntésekkel, lopakodó technikákkal küzdd le a drámai egyszemélyes hadjárat különféle kihívásait.
? Fedezz fel 5 alapjaiban eltérő, kiterjedt pályát a közel-keleti konfliktusövezetben.
? Hajts végre 20 új megbízást, plusz sokféle mellékműveletet
? Ismerd ki a szakértő mesterlövészet élményét realisztikus fegyverek és felszerelés nagy választékával
? Térj vissza a már teljesített megbízásokhoz, amelyeket más megközelítéssel ismét végrehajtva minden feladatot teljesíthetsz, és megszerezheted a maximális jutalmat.
? Éld át a magasabb szintű realizmust, fejlesztett látvánnyal és feljavított játékmotorral

Legfrissebb hírek a(z) Sniper Ghost Warrior: Contracts 2 játékkal kapcsolatban