Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Session: Skate Sim

Kép a Session: Skate Sim termékhez

11.490 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2022. szeptember 22.

Platform: PC

Kiadó: Bigben

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4, PS5, XBOXSX

A(z) Session: Skate Sim leírása

A Session részeként lehetőségünk nyílik megismerkedni a gördeszkás játékok legújabb generációjával, egy olyan élménnyel, amire a Tony Hawk- vagy a Skate-sorozatok óta várunk már lélegzetvisszafojtva. Ebben a játékban a gördeszkázás legmélyebb szintjeit ismerhetjük meg, hiszen a készítők páratlan fizika és realizmus társaságában alkották meg az összes pályát és trükköt - ennek megfelelően minden kezdő egy alapos oktatással indítja majd pályafutását.

Ennek az oka, hogy a Session egy vérbeli szimulátor, melyben a gördeszkázás legmagasabb szintjeit ismerhetjük meg, tonnányi trükköt sajátíthatunk el, és minél többet gyakorlunk, valóban annál magasabb szintre jutunk benne a képzeletbeli ranglistán, míg végül a legjobbakkal kell összemérni tudásunkat. Mindezt ráadásul rengeteg megvásárolható deszka, kiegészítő, ruha és megannyi nagyszerű zene társaságában, hogy a látványos grafikai körítésről és a változatos játékmódokról már ne is beszéljünk.

Minimum gépigény

+ OS: Windows 7 Processor: Intel Core i7-2700K or AMD FX-8370 Memory: 8 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce GTX 650 Ti, 2 GB or AMD Radeon R7 360, 2 GB DirectX: Version 9.0 Storage: 11 GB available space

Ajánlott gépigény

+ OS: Windows 10 Processor: Intel Core i7-4790 or AMD Ryzen 5 2600 Memory: 8 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce GTX 970, 4 GB or AMD Radeon RX 480, 4 GB DirectX: Version 11 Storage: 11 GB available space

Legfrissebb hírek a(z) Session: Skate Sim játékkal kapcsolatban