Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Saints Row Day One Edition

Kép a Saints Row Day One Edition termékhez

18.490 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2022. augusztus 23.

Platform: PC

Kiadó: Deep Silver

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4, PS5, XBOXSX

A(z) Saints Row Day One Edition leírása

Visszatér gyökereihez az egyik legjobb és legőrültebb GTA-klón! A Saints Row részeként egy igazán rendhagyó kalandra invitál minket a hatalmas nyitott világgal kecsegtető Santo Ileso városa, mely Amerika délnyugati felén fekszik, egy olyan világban, ahol a törvények csak papíron léteznek.

Ebben a közegben a legkülönfélébb bűnbandák küzdenek meg egymással, és nehezen viselik a konkurenciát. Egy csapat jóbarát azonban úgy határoz, hogy megpróbálják a lehetetlent: létrehozzák saját bűnszervezetüket, és megpróbálnak rövid időn belül mindenkit letolni a színről.

A Saints Row a sorozat eddigi legnagyobb nyitott világát tárja elénk, ahol kimagasló szabadságban és minden eddiginél több interakcióban lehet részünk, miközben teljesen testre szabható karakterünk oldalán nemcsak bárkivé válhatunk, hanem szinte bármit megtehetünk, amihez csak kedvünk szottyan.

A lehetőségek tárháza itt végtelen, a legjobb az egészben pedig, hogy a Saints Row részeként nemcsak egyedül, hanem a kooperatív módnak hála akár egy barátunk oldalán is átélhetjük ezt a határtalan kalandot.

Minimum gépigény

+ Intel Core i3-2120 vagy AMD FX 4100
+ 8 GB RAM
+ GeForce GTX 750 vagy Radeon HD 7770

Ajánlott gépigény

+ Intel Core i5-3570 vagy AMD Ryzen 3 1300X
+ 8 GB RAM
+ GeForce GTX 1050 Ti vagy Radeon R9 380

Legfrissebb hírek a(z) Saints Row Day One Edition játékkal kapcsolatban