Saints Row Day One Edition

Kép a Saints Row Day One Edition termékhez

18.490 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2022. augusztus 23.

Platform: PC

Kiadó: Deep Silver

Elérhetőség: Előrendelhető, megjelenéskor azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PS4, PS5, XBOXSX

Várhatóan megérkezik hozzád: 2022. augusztus 23., kedd

A(z) Saints Row Day One Edition leírása

Visszatér gyökereihez az egyik legjobb és legőrültebb GTA-klón! A Saints Row részeként egy igazán rendhagyó kalandra invitál minket a hatalmas nyitott világgal kecsegtető Santo Ileso városa, mely Amerika délnyugati felén fekszik, egy olyan világban, ahol a törvények csak papíron léteznek.

Ebben a közegben a legkülönfélébb bűnbandák küzdenek meg egymással, és nehezen viselik a konkurenciát. Egy csapat jóbarát azonban úgy határoz, hogy megpróbálják a lehetetlent: létrehozzák saját bűnszervezetüket, és megpróbálnak rövid időn belül mindenkit letolni a színről.

A Saints Row a sorozat eddigi legnagyobb nyitott világát tárja elénk, ahol kimagasló szabadságban és minden eddiginél több interakcióban lehet részünk, miközben teljesen testre szabható karakterünk oldalán nemcsak bárkivé válhatunk, hanem szinte bármit megtehetünk, amihez csak kedvünk szottyan.

A lehetőségek tárháza itt végtelen, a legjobb az egészben pedig, hogy a Saints Row részeként nemcsak egyedül, hanem a kooperatív módnak hála akár egy barátunk oldalán is átélhetjük ezt a határtalan kalandot.

Legfrissebb hírek a(z) Saints Row Day One Edition játékkal kapcsolatban