Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Returnal

Kép a Returnal termékhez

27.790 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2021. április 30.

Platform: PS5

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Returnal leírása

Az árkád játékairól ismert Housemarque legújabb videojátékában egy rejtélyekkel teli, kaotikus bolygó vár majd ránk, mégpedig Selenával a főszerepben, aki kénytelen volt kényszerleszállást végrehajtani, miután ráébred, hogy sikerült felzaklatnia egy ősi civilizáció unalmas mindennapjait.

Selena számára így megindul a túlélés, csakhogy ehhez gyakorlatilag semmi sem áll a rendelkezésére, mindent magának kell beszereznie, hogy fel tudja venni a kesztyűt az ellenfeleivel, illetve meg tudja javítani űrhajóját, ami elrepítheti őt innen.

A Returnal egy rendkívül különleges külsőnézetes akciójáték, melyben az intenzív harcok mellett folyamatos fejtörők várnak ránk, és a halál itt semminek a végét sem jelenti majd, legfeljebb csak annyit, hogy hősünknek minden ilyen alkalommal elölről kell kezdenie a kalandokat. Persze nem teljesen elölről!

Sőt, minden egyes halál után a Returnal részeként egy egészen új arcát mutatja majd meg a világ, mindezt elképesztően csinos grafikai körítés, folyamatos kihívások, kőkemény csaták és soha nem látott játékelemek társaságában.

Legfrissebb hírek a(z) Returnal játékkal kapcsolatban