Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Resident Evil 7: Biohazard (PlayStation VR)

Kép a Resident Evil 7: Biohazard (PlayStation VR) termékhez

6.399 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. január 24.

Platform: PS4

Kiadó: Capcom

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Resident Evil 7: Biohazard (PlayStation VR) leírása

Ethan Winters egy átlagos amerikai, akit három évvel ezelőtt egy óriási tragédia ért: szeretett felesége szó nélkül eltűnt, és a hatóságokkal együtt a férfi is halottnak hitte. Ethan azonban váratlanul egy levelet kap Miától, aki Louisiana sötét mocsárvidékéből jelentkezik, és arra kéri férjét, hogy segítsen neki.

Hősünk mindent hátrahagyva elautózik a hátborzongató mocsárvilágba, azonban csakhamar rádöbben arra, hogy ha jól is döntött, életre legőrültebb és legveszélyesebb kalandja vár rá, amit a Resident Evil 7: Biohazard részeként mi is nyomon követhetünk - egy PlayStation VR headsettel a fejünkön akár elképesztő realizmussal!

A Resident Evil 7 betöltését követően egy minden eddiginél sötétebb és horrorisztikusabb epizódját élhetjük át a legendás sorozatnak, melyben nem zombikkal, hanem betegebbnél-betegebb emberekkel, gyilkosokkal kell szembenéznünk, miközben pedig megpróbáljuk megmenteni Miát, az akciók mellett ügyességünkre, leleményességünkre és lopakodási képességeinkre lesz a legnagyobb szükségünk.

Meglepő módon a Resident Evil 7: Biohazard nem külső, hanem belső, azaz FPS nézetből garantálja ezt az őrült kalandot.

Legfrissebb hírek a(z) Resident Evil 7: Biohazard (PlayStation VR) játékkal kapcsolatban