Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Ratchet & Clank: Rift Apart

Kép a Ratchet & Clank: Rift Apart termékhez

27.790 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2021. június 11.

Platform: PS5

Kiadó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Ratchet & Clank: Rift Apart leírása

Újabb nagy kaland vár a PlayStation platform egyik páratlan párosaként megismert Ratchetre és Clankra, akikkel együttesen most egy őrült intergalaktikus kalandra indulhatunk, miközben természetesen újfent a világ, sőt a dimenziók megmentése vár ránk.

A Ratchet and Clank: Rift Apart a PS5 egyik legfontosabb exkluzívjaként azt a különös helyzetet állítja a középpontba, hogy mi történbe akkor, ha hőseink messze kerülnének egymástól, és dimenziók választanák el őket?

Ennek megfelelően a kampány mindvégig arról szól majd, hogy a világ megmentése mellett a két hőst újra egyesíthessük egymással, hiszen a mindent eldöntő nagy csatában természetesen mindkettejük képességeire szükség lesz.

Fedezd fel ezt az élményt minden eddiginél látványosabb újgenerációs grafika, valamint a DualSense irányítójához kapcsolódó képességek és tulajdonságok maximális kihasználása mellett, melyek szó szerint életre keltik a Ratchet and Clank: Rift Apart akcóit és kalandjait.

Legfrissebb hírek a(z) Ratchet & Clank: Rift Apart játékkal kapcsolatban