Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

RIMS Racing

Kép a RIMS Racing termékhez

20.499 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2021. augusztus 19.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: Bigben

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PC, PS4, PS5, XBOX ONE, XBOXSX

A(z) RIMS Racing leírása

Végre megérkezett a RiMS Racing motorverseny szimulátor, mely elkalauzol bennünket a vagány motorversenyek világába. Vásárold meg életed legjobb motorát, dolgozz rajta, találd meg a legmegfelelőbb beállításokat és versenyezz a világ legjobb pályájin. Szinte az összes menő motormárka megtalálható a játékban, köztük: a Ducati, Aprilia, Honda, Yamaha és másik négy híres motorgyártó cég.

A megvásárolt motorokat nem csak szépítheted, de akár az utolsó csavarig szét is szedheted és kedved szerint újjá is építheted őket. A szimulátorban több mint 500 elem áll a rendelkezésedre, hogy kihozd a maximumot a motorodból.

Természetesen nem csak a motorodat, de a versenyződet is egyedien dizájnolhatod, saját tervezésű sisakokkal, cipőkkel vagy overálokkal. Találd meg motorod legjobb beállításád, hogy maximalizáld a gép teljesítményét és legyőzz mindenkit a versenyeken!

Legfrissebb hírek a(z) RIMS Racing játékkal kapcsolatban