Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Pure Farming 2018

Kép a Pure Farming 2018 termékhez

715 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. március 13.

Platform: PC

Kiadó: Techland

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

A(z) Pure Farming 2018 leírása

FONTOS: A Pure Farming 2018 hazánkban MAGYAR FELIRATTAL érhető el!

A Pure Farming 2018 egy vérbeli traktoros szimulátor, egy összetett gazdasági menedzsment, amely a Farming Simulator-sorozat mintájára lehetőséget ad nekünk arra, hogy megismerkedjünk egy feltörekvő gazdaság mindennapjaival.

A játékban jól ismert, valóban létező traktorok, kombájnok és egyéb mezőgazdasági járművek volánja mögé ülhetünk annak érdekében, hogy a különféle kiegészítők, ekék, boronák, pótkocsik vagy permetezők használatával megműveljük a földet, és a legkülönfélébb növényeket termesszük a világ minden táján.

A Pure Farming 2018-ban vehetünk földet Európában, Ázsiában, de Amerikában is, hogy a legkülönfélébb növényeket termeljük a kendertől kezdve, a kávébabon át az olajbogyóig bezárólag, miközben a termények eladásával fejleszthetjük gazdaságunkat, hogy egyre több földet, járművet és kiegészítőt vásárolhassunk magunknak.

A Pure Farming 2018 ráadásul mindezt elképesztően látványos grafikával és soha nem látott realizmussal biztosítja számunkra, ezáltal minden munkafolyamatot a valóságnak megfelelően hajthatunk majd végre, hogy valóban úgy érezzük magunkat, mint egy igazi gazdálkodó.

Legfrissebb hírek a(z) Pure Farming 2018 játékkal kapcsolatban