Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Project Cars 3

Kép a Project Cars 3 termékhez

6.490 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. augusztus 28.

Platform: PS4

Kiadó: Bandai Namco

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: XBOX ONE

A(z) Project Cars 3 leírása

Harmadik alkalommal is elhozza közénk az autóversenyzés magasiskoláját a Project Cars-sorozat, mely képes kiszolgálni a szimulátorok és az árkád élmények kedvelőit is, miközben bemutatja a valódi pilóták mindennapjait, akik a semmiből indulnak, majd a győzelmekből szerzett pénz segítségével a legnagyobbak közé emelkednek.

A Project Cars 3 részeként mi is egy ilyen versenyzőt alakíthatunk majd, akivel az lesz a cél, hogy minél előkelőbb helyeken végezzünk a versenyeken, ezzel egyre újabb és jobb autókat állíthassunk a rajtvonalra, illetve az eddigieket is fejleszthetjük mind a teljesítmény, mind a megjelenés terén.

A több mint 140 pályán 200-nál is több ismert közúti- és versenyautó vár majd ránk, melyekkel korábban soha nem látott élmények társaságában élvezhetjük a futamokat, legyen szó akár a versenyekről, akár a száguldás örömeiről, csak rajtunk múlik, hogy mennyire realisztikus utat követünk.

Mindehhez rendkívül fejlett mesterséges intelligencia, dinamikusan változó napszakok, évszakok és időjárás, rengeteg skálázási- és beállítási lehetőség, átfogó karriermód, valamint kimagasló részletességű megjelenés, illetve törésmodellek társulnak - PC-n ráadásul VR-támogatással egybekötve!

Legfrissebb hírek a(z) Project Cars 3 játékkal kapcsolatban