Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Project CARS 2

Kép a Project CARS 2 termékhez

5.499 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2017. szeptember 22.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Bandai Namco

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4

A(z) Project CARS 2 leírása

Ismerd meg az autós játékok legújabb generációját a nagyszerű Project CARS folytatásában! A Slightly Mad Studios legújabb alkotását nem elég, hogy igazi autóversenyzők tesztelték, mindemellett olyan realisztikus élményeket garantál, amit korábban még talán egyetlen alkotás sem tudott ebben a műfajban.

A Project CARS 2 ugyanis egy szimulátor, amelyben csak mi döntjük el, hogy mekkora realizmussal szeretnénk átadni magunkat a versenyzés élményének. Kikapcsolhatunk minden segítséget, és megtapasztalhatjuk a valódi autóversenyek élményét, miközben minden kormánymozdulatnak és váltásnak súlya lesz, de néhány beállítás módosításával akár azt is elérhetjük, hogy csak padlóig kelljen nyomnunk a gázt.

A Project CARS 2 a páratlanul realisztikus játékélmény mellett kitűnően lemodellezte az autóversenyek hangulatát, valamint az autók külső és belső kinézetét, sőt a motorhangokat is, így valóban úgy érezhetjük majd magunkat, mintha a valóságban ültünk volna kiválasztott gépszörnyünk volánja mögé.

A játékban közel 40 gyártó mintegy 182 versenyautóját vehetjük irányításunk alá - köztük olyan nevekkel, mint a Ferrari, a Porsche, a Lamborghini vagy a Jaguar -, miközben 46 különböző pályán állhatunk rajtrácsra, hogy esőben, hóban vagy szikrázó napsütésben mérjük össze tudásunkat másokkal, ezáltal beállításaink mellett az évszakok egyaránt hatással lesznek járművünk viselkedésére.

A Project CARS 2-ben a derekas tartalom mellett megannyi játékmód is vár ránk, ezáltal befuthatunk komplett karriert, de részt vehetünk tét nélküli száguldásokon is, az igazán nagy élmények azonban multiplayer módban várnak ránk, amire olyan nagy figyelmet fordítottak az alkotók, hogy sok gyakorlással akár még e-sportoló is válhat belőlünk.

Legfrissebb hírek a(z) Project CARS 2 játékkal kapcsolatban