Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Pro Cycling Manager 2022

Kép a Pro Cycling Manager 2022 termékhez

9.490 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2022. június 09.

Platform: PC

Kiadó: Bigben

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Más platformra nem érhető el.

A(z) Pro Cycling Manager 2022 leírása

Válj a kerékpározás sportágának kiskirályává a Pro Cycling Manager 2022-ben, mely egy vérbeli sportos menedzserjátékként a kezünkbe adja a lehetőséget, hogy valamennyi lehetőség kihasználásával az élre juttassuk csapatunkat és kerékpárosunkat a versenyeken.

Menedzserként a feladatunk rendkívül szerteágazó lesz. A Pro Cycling Manager 2022-ben nekünk kell toboroznunk az új versenyzőket, a szponzorokat, de a megfelelő edzés és versenystratégia kidolgozása mellett a Pro Cyclist módban akár még saját biciklistát is létrehozhatunk.

A korábbi évadhoz mérten a játékban rengeteg újdonság várja a rajongókat. Vadonatúj tehetségkutató rendszer, energikusabb játékélmény, valamint rengeteg extra funkció és lehetőség, amivel alaposabban testre tudjuk szabni a játékélményt.

A Pro Cycling Manager 2022 tartalmazza a Tour de France hivatalos szakaszát, és miközben sokkal közérthetőbb és egyszerűbb lett a kezelőfelület, nem maradt ki a sorból az online mód sem, hogy másokkal is összemérhessük tudásunkat.