Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Playstation 4 Slim 500GB + Nioh 2 játék

Kép a Playstation 4 Slim 500GB + Nioh 2 játék termékhez

123.990 Ft
INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!

Megjelenés: 2021. november 10.

Platform: PS4

Gyártó: Sony

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

A(z) Playstation 4 Slim 500GB + Nioh 2 játék leírása

A CSOMAG TARTALMA:

PlayStation 4 Slim 500GB csomag (tartalma külön felsorolva)
Nioh 2 játékszoftver

PlayStation 4 Slim 500GB konzol Jet Black (fekete) színben tartalma:
PlayStation 4 Slim 500GB konzol Jet Black (fekete) színben
DualShock 4 V2 kontroller Jet Black (fekete) színben
USB töltőkábel (a kontroller töltéséhez)
HDMI kábel
Hálózati csatlakozó
Mono headset
14 napos PS Plus Trial (új profil létrehozása esetén)

Hivatalos Sony garancia: 2 év

A PlayStation 4 Slim 500GB konzolról:

Megérkezett a PlayStation 4 minden eddiginél kisebb, könnyebb és vékonyabb változata, avagy a PS4 Slim, amely nem csak alacsonyabb árával, hanem esztétikusabb megjelenésével, valamint lekerekített dizájnjával is garantáltan azonnal belopja majd magát minden Sony-rajongó szívébe - most ráadásul elbűvölő ezüstszínben!

A PlayStation 4 Slim a belső tekintetében változatlan maradt, így bár erősebb nem lett, a küllem kapcsán 25 százalékkal könnyebbé és 30 százalékkal kisebbé vált, hovatovább az új technológiák alkalmazásának köszönhetően lényegesen kevesebb energiát is fogyaszt, mint vaskosabb elődje.

A PS4 Slim egy 500GB-os merevlemezt kapott a gyártótól, ezen kívül pedig sokkal csendesebb működést is garantál, mint az alapváltozat, aminek köszönhetően garantáltan észre sem vesszük majd játék közben még akkor sem, ha maximális teljesítmény mellett pörög.

A finomhangolás természetesen nem csak a gépházat, hanem a DualShock 4 kontrollert is utolérte, azonban jelentős módosítás itt nem történt, pusztán a jól ismert fénycsíkot gondolta újra a Sony, aminek funkciója teljesen változatlan maradt.

A PlayStation 4 Slim egyébiránt mindent megőrzött abból, amiért előző kinézetében is imádtuk - egyedül az optikai kimenettől vehetünk búcsút -, sőt mi több, a külön frissítéssel elérhető HDR támogatással még játékainkat is lehetőségünk nyílik egy fokkal szebb és realisztikusabb megjelenés társaságában élvezni.

A Nioh 2 játékszoftverről

Tovább folytatódik a Team Ninja fejlesztésében készült nagyszerű Nioh, melyben ismét visszautazhatunk az időben, egészen pontosan a 16. századi Japánba, ahol szörnyetegek és gonosz démonok sokasága tartja terrorban a vidéket.

A mi feladatunk tehát ismét adott lesz: a Dark Souls-játékokból ismert nehézséget a Ninja Gaiden-sorozat brutális és látványos küzdelmeivel elegyítő játékmenet részeként szálljunk szembe a félelmetes bestiákkal, akik folyamatosan újabb és újabb kihívások elé állítanak majd minket.

A Nioh 2 pontosan ott folytatja a kalandokat, ahol közvetlen elődje abbahagyta, noha ezúttal sokkal nagyobb figyelem terelődik majd a történetre és a főszereplőre egyaránt, de a szamurájok halálos művészetén alapuló harcrendszer azért megmaradt az előtérben.

Járd be zsoldosként a rémisztő horrorfilmekre emlékeztető történelmi Japán vidékeit, fedezd fel az élet sötét oldalát, harcolj meg a félelmetes yokaikkal, fejlődj egyre magasabb szintekre, és használj egyre erősebb fegyvereket a győzelem érdekében.

Legfrissebb hírek a(z) Playstation 4 Slim 500GB + Nioh 2 játék játékkal kapcsolatban