Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

PGA Tour 2K21

Kép a PGA Tour 2K21 termékhez

19.199 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. szeptember 01.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: 2K

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

A(z) PGA Tour 2K21 leírása

A professzionális golfjátékok kedvelőinek legnagyobb örömére idén minden eddiginél tartalmasabb, átfogóbb és realisztikusabb megoldások társaságában kínálja a kérdéses sport élményét a rajongóknak a PGA Tour 2K21.

Akár szimulátoros magasságokba emelnéd a golfozás örömeit, akár csak egy kis árkád szórakozásra vágyunk, a PGA Tour 2K21 minden esetben kielégíti majd a vágyunkat, méghozzá komplett karriermóddal, aminek jóvoltából mi is indulhatunk a FedExCup bajnokságán a legnagyobb profikkal összemérve tudásunkat.

A játék felvonultatja a sportág összes ismert játékosát és helyszínét, miközben rengeteg felszerelés és eszköz közül válogatva tudunk saját játékost alkotni, illetve segítségével egyre magasabb szintekre lépni, méghozzá rengeteg változatos játékmódban.

A PGA Tour 2K21 ráadásul nemcsak egyjátékos-, hanem többjátékos élményekkel is kecsegtet nekünk, hogy mások társaságában egyaránt kipróbálhassuk a golfozás élményét, mindezt páratlan realizmus, elképesztően látványos grafika, dinamikus átvezetők, visszajátszási lehetőség, valamint Luke Elvy és Rich Beem kommentárjai mellett.

Legfrissebb hírek a(z) PGA Tour 2K21 játékkal kapcsolatban