Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Overwatch Legendary Edition

Kép a Overwatch Legendary Edition termékhez

9.799 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2018. július 24.

Platform: PS4

Kiadó: Blizzard

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: Nintendo Switch, PC, XBOX ONE

A(z) Overwatch Legendary Edition leírása

A CSOMAG TARTALMA:
Overwatch játékszoftver
5 legendás hős
5 Epic hős skin
5 Origin hős skin

Miután az emberiség a technológiai fejlettség révén elérte az aranykort, a világ vezetői elhatározták, hogy megalkotnak egy mesterséges intelligenciát, amely automatizálja a robotok működését és gazdasági egyensúlyt teremt a Földön. Omnics azonban öntudatára ébredt, megvadult, robotjait pedig az emberiség ellen fordította, akik azóta is vérre menő küzdelmet folytatnak az elpusztíthatatlannak vélt virtuális gonosszal.

A játék története az Omnic Krízis után 30 évvel veszi kezdetét, miután az ENSZ elhatározza, hogy felállít egy különleges egységet annak érdekében, hogy leküzdjék a mesterséges intelligenciát, és helyreállíthassák a rendet. Ez a speciális egység lett az Overwatch, amelybe most te is beléphetsz annak érdekében, hogy az óriási ütközetek során megvívhasd életed legnagyobb harcait.

Az Overwatch egy kooperatív és kompetitív küzdelmekre koncentráló multiplayer akciójáték, amelyben több mint 20, egymástól drasztikusan eltérő, és saját előtörténettel, valamint képességekkel rendelkező hős oldalán vetheted bele magadat a küzdelmekbe, amelyeket változatos pályákon és megunhatatlan játékmódokkal fedezhetsz majd fel.

A Blizzard alkotásának igazi különlegessége, hogy igazi csapatmunkát garantál, így ebben a játékban végre valóban egy közösség részének érezheted magadat, sőt mi több, a készítők gondoskodnak arról, hogy rendszeres időközönként újabb ingyenes pályákkal, karakterekkel vagy játékmódokkal, valamint speciális eseményekkel örvendeztessék meg a rajongókat.

Legfrissebb hírek a(z) Overwatch Legendary Edition játékkal kapcsolatban