Outriders Deluxe Edition

Kép a Outriders Deluxe Edition termékhez

5.490 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2021. április 01.

Platform: XBOX ONE

Kiadó: Square Enix

Elérhetőség: Jelenleg nincs készleten, beérkezés után azonnal szállítjuk.

Elérhető platformok még: PC, PS4

A(z) Outriders Deluxe Edition leírása

Az Outriders Deluxe Edition tartalma:

Outriders alapjáték
The Hell's Rangers férfi és női felszerelés szett
The Hell's Rangers Arsenal - 11 egyedi fegyver
The Hell's Rangers jármű modok és díszítések

A Painkiller és a Bulletstorm fejlesztőinek legújabb videojátékaként az Outriders egy rendkívül sötét sci-fi univerzumba repít el minket, hogy ott egyedül, vagy mások oldalán, magas szintű kooperáció társaságában adjuk át magunkat a totális háborúnak.

Az Outriders Deluxe Edition története szerint hősünknek csapatával együtt hátra kell hagynia First City nyomornegyedeit azért, hogy erdőkön, mezőkön és hegyeken keresztül egy rejtélyes jel nyomába induljanak, mely talán újra elhozhatja az emberiség felemelkedését.

A játék középpontjába a heves tűzharcok kerültek, hiszen az emberiség a fennmaradásáért harcol Enoch ellenséges bolygóján, miközben csapatunkat négy egyedi kasztból állíthatjuk össze, melyek mind egy szálig saját képességekkel és tulajdonságokkal rendelkeznek majd.

A Deluxe Edition részeként ráadásul rögtön rengeteg extra tartalom, fegyverek, modok és egyebek társaságában állhatunk neki ennek a különleges és sötét világ felfedezésének, illetve az intenzív küzdelmek kivitelezésének.

Legfrissebb hírek a(z) Outriders Deluxe Edition játékkal kapcsolatban