Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

Outcast 2

Kép a Outcast 2 termékhez

19.990 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2023. március 31.

Platform: PC

Kiadó: THQ Nordic

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS5, XBOXSX

A(z) Outcast 2 leírása

Több mint 20 évvel az első rész után tovább folytatódik az Outcast, melynek második epizódja ismét Cutter Slade-et, az egykori tengerészgyalogost állítja a középpontba, aki újra ellátogat Adelpha különleges sci-fi világába, hogy izgalmas kalandok részeseivé válhasson.

Adelpha világát ugyanis egy különleges idegen faj lakja, a Talan népség, akik kifejezetten barátságosak hősünkkel, pláne annak fényében, hogy Cutter egyfajta megmentőként bukkant fel a színen, hiszen a legkülönfélébb ügyes-bajos dolgaik megoldásában kérik a segítségét.

A végcél természetesen nem lesz más, minthogy hősünkkel valamilyen úton-módon, de meg tudjuk akadályozni a Talan lakosság leigázására készülő robotinváziót, amihez nem elég felfedezni ezt az óriási szabadon bejárható világot, meg kell tanulnuk majd élni és létezni is benne.

Az Outcast 2 minden sajátosságot tartalmaz majd, amiért annyian kedvelték a legendás első epizódot, de nemcsak a küllem tekintetében sikerült teljesen maivá válnia, hanem külsőleg, sőt a játékmenet terén is teljesen olyan lett, mint amilyennek manapság egy külsőnézetes akció-kalandnak lennie kell.

Minimum gépigény

+ Ryzen 3 1300X / Intel Core i3-7530K
+ 8 GB RAM
+ GeForce GTX 980 Ti / Radeon RX 5600 XT
+ 40 GB szabad hely

Ajánlott gépigény

+ Ryzen 5 5600X / Core i5-12400
+ 16 GB RAM
+ GeForce RTX 2070 Super / Radeon RX 6800 XT
+ 40 GB szabad hely

Legfrissebb hírek a(z) Outcast 2 játékkal kapcsolatban