Kedves Vásárlóink! A Play 24/7 webshopban technológiai átalakításokat hajtunk végre, a vásárlás átmenetileg szünetel. Köszönjük a megértést!
 

No Straight Roads

Kép a No Straight Roads termékhez

16.990 Ft
+ 990 Ft kiszállítási díj

Megjelenés: 2020. szeptember 15.

Platform: Nintendo Switch

Kiadó: Sold Out

Elérhetőség: Ez a termék nincs készleten, vagy elfogyott. A szállítás bizonytalan.

Elérhető platformok még: PS4, XBOX ONE

A(z) No Straight Roads leírása

A No Straight Roads egyike az utóbbi évek lekülönlegesebb zenés akció-kalandjátékainak, melyben Mayday és Zuke társaságában a Vinyl City feletti uralomért indulhatunk harcba, miután felfedezik, hogy egy csalás miatt nem indíthatnak zenei forradalmat.

A birodalmat ugyanis gonosz erők foglalták el, és ezért teljesen igazságtalanul utasították el a jelentkezésüket a No Straight Roads tehetségkutatóba, így a páros elindul, hogy megmentse szeretett városát a korrupciótól.

Ebben az érdekes videojátékban a különleges kalandok során ugyanúgy megtalálhatók az akciók, mint a ritmusosság, így jobbnál-jobb zenékre ügyeskedhetünk és harcolhatunk nagyokat, mindezt nyolc különleges világban, melyek mindegyike más zenei stílust képvisel.

Fejleszd képességeidet a pályák során, a saját zenei fegyvereid segítségével pedig minden szinten gyűrd le a gonoszt, aki feltehetően a kérdéses felfordulást hagyta maga mögött.